ΚΡΑΠΗ ΣΦΑΚΙΩΝ - ΚΟΥΡΝΑΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

21 Ιαν 2018

Μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση από την επαρχία Σφακίων, στα ανατολικά Λευκά Όρη, για να καταλήξουμε στην πανέμορφη λίμνη Κουρνά, στην επαρχία Αποκορώνου.

Διαδρομή: Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στα ανατολικά Λευκά Όρη, από το λεκανοπέδιο της Κράπης, στην επαρχία Σφακίων, μέχρι την πανέμορφη λίμνη Κουρνά, στην επαρχία Αποκορώνου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018. Το μονοπάτι είναι βατό, χωρίς μεγάλες ανηφόρες και κατηφόρες. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής αυτής, θα αγναντέψουν την λίμνη από ψηλά και θα δουν ωραίες εικόνες προς τα Λευκά Όρη και την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας. Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 6 ώρες, οι συμμετέχοντες όμως πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι - άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), ζεστό αδιάβροχο αντιανεμικό, γάντια και σκούφο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Δυσκολία: 2 +

Ώρα αναχώρησης: 08:00

Σημείο αναχώρησης: Γραφεία Συλλόγου - Τζανακάκη 90, Χανιά.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 15 Ιαν 2018 00:01 - 19 Ιαν 2018 23:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

Είδη συμμετοχής: Δοκιμαστική συμμετοχή για μη μέλη ΕΟΣ , Για μέλη ΕΟΣ Χανίων , Παιδιά έως 18 , Φοιτητές , Για μέλη άλλων Ορειβατικών συλλόγων (απαιτείται επιβεβαίωση)

Δήλωση συμμετοχής

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής

Πρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη φόρμα να προσθέσετε τα email info@eoshanion.gr και noreply@mailer.eoshanion.gr στις επαφές σας και στους αποστολείς που εμπιστέυεστε για να αποφήγετε προβλήματα από τους μηχανισμούς antispam των παρόχων σας

Θα κληθείτε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν προχωρήσει η αίτηση

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής