Φαλάσαρνα Κισσάμου - Μπάλος Γραμβούσας - Καλυβιανή

31 Μάρ 2019

Μονοήμερη πεζοπορική διαδρομή «Στης Γραμβούσας τ’ ακρωτήρι…». Πολύωρη πεζοπορία στο δυτικό άκρο της επαρχίας Κισσάμου, με πέρασμα από την πανέμορφη παραλία του Μπάλου και κατάληξη το γραφικό χωριό της Καλυβιανής στο ακρωτήριο της Γραμβούσας.

Διαδρομή: Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε τμήμα της δυτικής πλευράς του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, θα περάσουν από την πανέμορφη παραλία στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου και θα καταλήξουν στο γραφικό χωριό της Καλυβιανής. Η θέα που προσφέρει η διαδρομή αυτή είναι υπέροχη, στην αρχή οι συμμετέχοντες θα αγναντέψουν από την δυτική ακτογραμμή του νομού μας προς την καταγάλανη θάλασσα και στην επιστροφή τους προς την Καλυβιανή θα απολαύσουν όμορφες εικόνες από την κατάλευκη οροσειρά των Λευκών Ορέων.

Η πεζοπορία στην όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή θα γίνει σε κακοτράχαλο μονοπάτι, το οποίο έχει λίγα απότομα σημεία. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν).

Δυσκολία: 3

Ώρα αναχώρησης: 07:00

Σημείο αναχώρησης: Γραφεία Συλλόγου - Τζανακάκη 90, Χανιά.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 25 Μάρ 2019 00:01 - 29 Μάρ 2019 22:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ

Δήλωση συμμετοχής

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής έχει λήξει