Κύπρος "Στο νησί της Αφροδίτης"

4 Ιούν 2020 - 8 Ιούν 2020

Διαδρομή: Πέμπτη 4/6
− Αναχώρηση από τα Χανιά το απόγευμα στις 17:50, με πτήση της Ryanair απευθείας για Πάφο. Άφιξη στις 19:20 στο αεροδρόμιο της Πάφου. Μεταφορά μας οδικώς στη Λεμεσό όπου και διανυκτερεύουμε.
Παρασκευή 5/6
− Πρωινή αναχώρηση από την Λεμεσό για την περιοχή της Αγίας Νάπας και του Κάβο Γκρέκο (περίπου 1.5 ώρα οδικώς), όπου και θα περπατήσουμε την διαδρομή Κόννοι – Άγιοι Ανάργυροι – Θαλάσσιες Σπηλιές (περίπου 3 ώρες). Βόλτα στην Αγία Νάπα. Επιστροφή το απόγευμα στη Λεμεσό, όπου και διανυκτερεύουμε.
Σάββατο 6/6
− Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το ξενοδοχείο μας στην Λεμεσό με κατεύθυνση το όρος Τρόοδος (περίπου 1 ώρα). Θα περπατήσουμε πρώτα στο μονοπάτι Καληδονία, που ξεκινάει από το χωριό Πάνω Πλάτρες, διάρκειας περίπου 1.5 ώρας, με κεντρικό αξιοθέατο έναν καταρράκτη! Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε οδικώς στο χωριό Τρόοδος από όπου στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε τμήμα από το μονοπάτι Αταλάντη για να περπατήσουμε γύρω από το ψηλότερο βουνό της Κύπρου (περίπου 3 ώρες). Μετά την πεζοπορία θα επισκεφτούμε το χωριό Όμοδος και θα καταλήξουμε αργά το απόγευμα στην περιοχή της Πάφου όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
Κυριακή 7/6
Την τελευταία ουσιαστικά μέρα μας θα επισκεφτούμε την περιοχή του Ακάμα στην επαρχία της Πάφου. Ξεκινώντας από τα Λουτρά της Αφροδίτης θα περπατήσουμε σε τμήματα δύο μονοπατιών: του Άδωνη και της Αφροδίτης, εξερευνώντας την γύρω περιοχή. Επίσκεψη στην Πόλη Χρυσοχούς και επιστροφή στην Πάφο για την τελευταία μας διανυκτέρευση στην Πάφο.
Δευτέρα 8/6
− Νωρίς το πρωί, στις 7:55, αναχωρούμε από την Πάφο για Χανιά, με πτήση της Ryanair. Άφιξη στα Χανιά στις 09:25.

Δυσκολία: 2

Ώρα αναχώρησης: 16:30

Επιστροφή: Δευ, 08 Ιούν 2020, 10:00 (κατά προσέγγιση)

Σημείο αναχώρησης: Αεροδρόμιο Χανίων

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 1 Φεβ 2020 11:44 - 28 Μάι 2020 11:49 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ

Είδη συμμετοχής: Για μέλη ΕΟΣ Χανίων , Παιδιά έως 18 ετών , Φοιτητές , Για μέλη άλλων Ορειβατικών συλλόγων (απαιτείται επιβεβαίωση)

Δήλωση συμμετοχής

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής

Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη φόρμα να προσθέσετε τα email info@eoshanion.gr και noreply@mailer.eoshanion.gr στις επαφές σας και στους αποστολείς που εμπιστέυεστε για να αποφήγετε προβλήματα από τους μηχανισμούς antispam των παρόχων σας

Θα κληθείτε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν προχωρήσει η αίτηση

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής