Ηράκλειο - Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο Φαιστού - Αγία Τριάδα

5 Δεκ 2021

Σε συνέχεια των θεματικών εξορμήσεων μας με τίτλο: «Πεζοπορία με ταξίδι στον χρόνο…», διοργανώνεται μονοήμερη εξόρμηση στην Μεσσαρά στον νομό Ηρακλείου, όπου θα γίνει επίσκεψη και ξενάγηση στο μινωικό ανάκτορο της Φαιστού, το δεύτερο πιο σημαντικό κέντρο της εποχής του χαλκού. Μετά την ξενάγηση στο χώρο θα πάμε και στην βίλλα της Αγίας Τριάδας για να συμπληρώσουμε την εικόνα της Μινωικής περιόδου στην πεδιάδα.

-Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατό ογδόντα (180) ημέρες από αυτόν. Η ανωτέρω υποχρέωση περιλαμβάνει ανήλικους από δώδεκα (12) ετών και άνω.
-Στην διάρκεια της πεζοπορίας στις ξεναγήσεις θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες χωροταξικές αποστάσεις λόγω Covid-19, για την αποφυγή του συγχρωτισμού της ομάδας.

Δυσκολία: 1

Ώρα αναχώρησης: 07:30

Σημείο αναχώρησης: Γραφεία Συλλόγου - Τζανακάκη 90, Χανιά.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 29 Νοέ 2021 00:01 - 3 Δεκ 2021 22:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΝΑ ΣΟΥΚΗ

Είδη συμμετοχής: Δοκιμαστική συμμετοχή για μη μέλη ΕΟΣ , Για μέλη ΕΟΣ Χανίων , Παιδιά έως 18 ετών , Φοιτητές , Για μέλη άλλων Ορειβατικών συλλόγων (απαιτείται επιβεβαίωση)

Δήλωση συμμετοχής

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής

Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη φόρμα να προσθέσετε τα email info@eoshanion.gr και noreply@mailer.eoshanion.gr στις επαφές σας και στους αποστολείς που εμπιστέυεστε για να αποφήγετε προβλήματα από τους μηχανισμούς antispam των παρόχων σας

Θα κληθείτε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν προχωρήσει η αίτηση

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής