Φαράγγι Ασφένδου - Άγιος Νεκτάριος Σφακίων

3 Ιούλ 2022

Εύκολη πεζοπορική εξόρμηση στην επαρχία Σφακίων, στο μικρό και όμορφο αυτό φαράγγι των ανατολικών Λευκών Ορέων, με εκκίνηση της πεζοπορίας από το ορεινό χωριό Ασφένδου. Το φαράγγι καταλήγει στο χωριό Άγιος Νεκτάριος, από όπου στη συνέχεια οδικώς, θα επισκεφθούμε το Φραγκοκάστελλο για μπάνιο και ξεκούραση.

-Στην διάρκεια της πεζοπορίας σε όλη την διαδρομή θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες χωροταξικές αποστάσεις λόγω Covid-19, για την αποφυγή του συγχρωτισμού της ομάδας.
-Η χρήση μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική.

Δυσκολία: 1 +

Ώρα αναχώρησης: 08:00

Σημείο αναχώρησης: Γραφεία Συλλόγου - Τζανακάκη 90, Χανιά.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 27 Ιούν 2022 00:01 - 1 Ιούλ 2022 21:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ

Είδη συμμετοχής: Δοκιμαστική συμμετοχή για μη μέλη ΕΟΣ 20.00€ , Για μέλη ΕΟΣ Χανίων 15.00€ , Φοιτητές 15.00€ , Για μέλη άλλων Ορειβατικών συλλόγων (απαιτείται επιβεβαίωση) 15.00€

Δήλωση συμμετοχής

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής

Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη φόρμα να προσθέσετε τα email info@eoshanion.gr και noreply@mailer.eoshanion.gr στις επαφές σας και στους αποστολείς που εμπιστέυεστε για να αποφήγετε προβλήματα από τους μηχανισμούς antispam των παρόχων σας

Δηλώσατε ήδη συμμετοχή αλλά δε λάβατε το email επιβεβαίωσης στοιχείων; Μπορείτε να ζητήσετε την επαναποστολή του email επιβεβαίωσης.

Δηλώσατε ήδη συμμετοχή και θέλετε να δείτε ή να αλλάξετε την κατάσταση συμμετοχής σας; Μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή συνδέσμου για την κατάσταση της αίτησής σας.

Θα κληθείτε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν προχωρήσει η αίτηση

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής