Οροπέδιο Ασκύφου - Καταφύγιο Ταύρης - Δοκαρόπορος - Ρέντα Αποκορώνου

30 Σεπ 2023 - 1 Οκτ 2023

Διήμερη πολύωρη ορειβατική διάσχιση σε εντυπωσιακά τοπία στην ρίζα των Λευκών Ορέων, θα ξεκινήσουμε από την επαρχία Σφακίων για να καταλήξουμε την δεύτερη μέρα στην ορεινή τοποθεσία Ρέντα στην επαρχία Αποκορώνου. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο καταφύγιο του Συλλόγου στην Ταύρη.

Διαδρομή: Την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από το Αμμουδάρι στο οροπέδιο Ασκύφου στην επαρχία Σφακίων, θα ανέβουν έως το καταφύγιο του Συλλόγου στην Ταύρη, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Την δεύτερη μέρα θα κατευθυνθούν από το οροπέδιο Νιάτο προς το πέρασμα του Δοκαρόπορου, που χρησιμοποιούσαν οι παλιοί ξυλοκόποι για να κατεβάσουν την ξυλεία στα πεδινά και θα καταλήξουν στην Ρέντα στην επαρχία Αποκορώνου.

Δυσκολία: 2 +

Ώρα αναχώρησης: 15:00

Επιστροφή: Κυρ, 01 Οκτ 2023, 00:00 (κατά προσέγγιση)

Σημείο αναχώρησης: Γραφεία Συλλόγου - Τζανακάκη 90, Χανιά.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 25 Σεπ 2023 00:01 - 29 Σεπ 2023 21:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

Είδη συμμετοχής: Δοκιμαστική συμμετοχή για μη μέλη ΕΟΣ 40.00€ , Για μέλη ΕΟΣ Χανίων 35.00€ , Φοιτητές 35.00€ , Για μέλη άλλων Ορειβατικών συλλόγων (απαιτείται επιβεβαίωση) 35.00€

Δήλωση συμμετοχής

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής

Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη φόρμα να προσθέσετε τα email info@eoshanion.gr και noreply@mailer.eoshanion.gr στις επαφές σας και στους αποστολείς που εμπιστέυεστε για να αποφήγετε προβλήματα από τους μηχανισμούς antispam των παρόχων σας

Δηλώσατε ήδη συμμετοχή αλλά δε λάβατε το email επιβεβαίωσης στοιχείων; Μπορείτε να ζητήσετε την επαναποστολή του email επιβεβαίωσης.

Δηλώσατε ήδη συμμετοχή και θέλετε να δείτε ή να αλλάξετε την κατάσταση συμμετοχής σας; Μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή συνδέσμου για την κατάσταση της αίτησής σας.

Θα κληθείτε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν προχωρήσει η αίτηση

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής