Εφηβική Εξόρμηση, Μονή Γουβερνέτου - Καθολικό - Σταυρός Ακρωτηρίου

3 Δεκ 2023

Εφηβική πεζοπορική εξόρμηση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων στην Ακρωτηριανή Μαδάρα, θα ξεκινήσουμε από την Μονή Γουβερνέτου και αφού επισκεφτούμε το σπήλαιο της Αρκουδιώτισσας θα κατηφορίσουμε προς το ιστορικό Καθολικό, τόπος μοναδικός και επιβλητικός. Από εκεί θα συνεχίσουμε προς του Αγίου τ’ Αυλάκι και έπειτα στον Αχυρόσπηλιο και το μικρό φαράγγι, που θα μας οδηγήσει στα υψίπεδα της περιοχής και τα υπέροχα μπαλκόνια του βορά με θέα το Αιγαίο. Η πεζοπορία θα καταλήξει στην παραλία του Σταυρού Ακρωτηρίου.

Δυσκολία: 1 +

Ώρα αναχώρησης: 00:00

Σημείο αναχώρησης: Γραφεία Συλλόγου - Τζανακάκη 90, Χανιά.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 27 Νοέ 2023 00:01 - 1 Δεκ 2023 20:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ

Είδη συμμετοχής: Για μέλη ΕΟΣ Χανίων 10.00€ , Παιδιά έως 18 ετών 10.00€ , Φοιτητές 10.00€

Δήλωση συμμετοχής

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής

Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη φόρμα να προσθέσετε τα email info@eoshanion.gr και noreply@mailer.eoshanion.gr στις επαφές σας και στους αποστολείς που εμπιστέυεστε για να αποφήγετε προβλήματα από τους μηχανισμούς antispam των παρόχων σας

Δηλώσατε ήδη συμμετοχή αλλά δε λάβατε το email επιβεβαίωσης στοιχείων; Μπορείτε να ζητήσετε την επαναποστολή του email επιβεβαίωσης.

Δηλώσατε ήδη συμμετοχή και θέλετε να δείτε ή να αλλάξετε την κατάσταση συμμετοχής σας; Μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή συνδέσμου για την κατάσταση της αίτησής σας.

Θα κληθείτε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση πριν προχωρήσει η αίτηση

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής