10ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος ''ΣΑΜΑΡΙΑ''

22 Μάι 2022

Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο με την ηλεκτρονική εγγραφή του αθλητή/τριας μέσω της ιστοσελίδας: https://events.eoshanion.gr/el/events.

Διαδρομή: Αποδοχή αποποίησης ευθύνης
Ο Σύλλογος δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή διοργάνωσης του Συλλόγου διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει κάποιον αθλητή και να μην του επιτρέψει να ολοκληρώσει τον αγώνα, εφόσον στη διάρκεια του αγώνα υπάρξει σχετική γνωμάτευση εξουσιοδοτημένου γιατρού. Επίσης ο Σύλλογος αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να κινηθούν με προσοχή στα σημεία της διαδρομής, όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α. για την νόσο COVID-19 που θα ισχύουν κατά την ημέρα διεξαγωγής του.

Δυσκολία: 2 + +

Ώρα αναχώρησης: 08:30

Σημείο αναχώρησης: Οροπέδιο Ομαλού, Λευκά Όρη.

Περίοδος δήλωσης συμμετοχής: 11 Απρ 2022 10:00 - 19 Μάι 2022 21:59 (ή μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετοχών)

Αρχηγός: Δ.Σ.

Δήλωση συμμετοχής

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής έχει λήξει